Известие

Collapse
No announcement yet.

Някой слагал ли е свещи БРИСК ?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Ето и снимките:

Alfa Romeo 147 Selespeed - Landi Renzo Omegas -full decat - chipped by Extreme

Comment

Къде се намира магазинът на бриск .

Comment

Аз поръчах от тук :www.leonardo-bg.com
        пращат с Еконт.

Comment

Първоначално публикувано от Liminat Покажи съобщение
          Дензо на 5 лв... Да не е някоя ментуша.
          Дензо от Китай за моята кола бройката на дензо е 35 лева не 5 пак и досега не съм чувал дензо за 5 лева

Comment

да бе, ама има. даже за боксерите са малко под 5лв. това е крайна цена към клиент от магазин без отстъпка уж оригинални.
            точка

Comment

Комплекта Денсо за боксера е 10 лева!
              На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
              Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

така е и при повечето автомобили, ама дай да не ги дразним хората
                точка

Comment

Видях темата за БРИСК и искам да споделя мнение.Преди година имах една Е36 318IS нямах доста стотинки в себе си и трябваше да сменям свещи.Скочих до магазина срещу блока ми и продавача такава лекция ми опъна за тях че просто нямаше начин да не си взема тях.То не бяха че са страхотни невероятни как дензо,нджика и бош са пълни буклуци и как неговия мерцедес работил с тях и даже не помни кога ги е взел.Та взех си ги аз сложих ги но......то не беше проблем с палене,баварката работаше на каквито цилиндри и беше кев изобщо ахнах и след 300км просто ги свалих и ги изхвърлих.Та от скоро съм с алфа 146 боксер и стария собственик бил сложил същите свещи преди месец два и ми каза че нещо колата не работила както трябва закарах я да я погледнат и просто проблема беше от свещите сега съм с Дензо верно ментаци са 5.70 бройката ама колата мисля че работи много добре.Та мнението ми за БРИСК не ги препоръчвам,аз съм разочарован .

Comment

Първоначално публикувано от alonso83 Покажи съобщение
                    Видях темата за БРИСК и искам да споделя мнение.Преди година имах една Е36 318IS нямах доста стотинки в себе си и трябваше да сменям свещи.Скочих до магазина срещу блока ми и продавача такава лекция ми опъна за тях че просто нямаше начин да не си взема тях.То не бяха че са страхотни невероятни как дензо,нджика и бош са пълни буклуци и как неговия мерцедес работил с тях и даже не помни кога ги е взел.Та взех си ги аз сложих ги но......то не беше проблем с палене,баварката работаше на каквито цилиндри и беше кев изобщо ахнах и след 300км просто ги свалих и ги изхвърлих.Та от скоро съм с алфа 146 боксер и стария собственик бил сложил същите свещи преди месец два и ми каза че нещо колата не работила както трябва закарах я да я погледнат и просто проблема беше от свещите сега съм с Дензо верно ментаци са 5.70 бройката ама колата мисля че работи много добре.Та мнението ми за БРИСК не ги препоръчвам,аз съм разочарован .
                    Ако не си взел точните свещи за дадения мотор и не си регулирал разстоянието,какво се учудваш.
                    Аз пък имам около 20 хил. с Бриск и съм доволен.Разхода леко спадна и мотора ускорява много по добре.
                    Комплекта 72 лева- големи DR15YP платинени и малки A14YS silver racing. Като пробег ги дават два пъти плюс, което ще рече,че поне 50 хил. км. трябва да се изкара с тях.
                    хамелеон 146 т.s 1.6 /00г.
                    Regata 100s /88г

Comment

Една година и 20-25000 км. някъде, все още са на мотора. Проблеми с тях засега не.

Comment

Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
                        Сега виждам темата и ще кажа каквото знам по нея.
                        Бриск имат доста технологии от около 15 години, но нямат достатъчно мощности. За това и не са особено разпространени у нас. Говоря за по-високите класове.
                        Колкото и невероятно да звучи, Бриск си имат и менте.
                        Ментето беше с по-светла книга на опаковката, както и с различен шрифт.
                        Ментето е толкова груба имитация, че просто не работи.
                        За оригинала едни твърдят, че е Магнет-Марели, други Бош, а аз все си мисля, че чехите са си направили собствени разработки.
                        Преди две години съм слагал Бриск на три коли и за сега не са се оплакали от свещи.

Гледайте, какви простотии съм писал!
                        Днеска просто имах малко време и взех , че си обърнах внимание на колата, че започна да не върви добре.
                        Разбирате, че бях със свещи Бриск.
                        Първата беше в перфектно състояние, други две със спукан изолатор и ясно се виждаше, че са изпускали компресия, а четвъртата си беше с откровено счупен изолатор. Как изобщо е работила колата не ми е ясно.
                        Няколко магазина в Сандански ми излезнаха със селски номера, писна ми и се наврях в Кауфланд. Взех си едни белгийски Шампион, както уверява етикета и след съответните майки се родих!
                        Та ако перефразирам ония култов филм от осемдесетте- никога вече Бриск!
                        Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

ти пак от трън та на глог с тия шампиони.
                          слагаш денсо или нжк по каталог и не се занимаваш с глупости.
                          точка

Comment

Първоначално публикувано от kolev Покажи съобщение
                            Ами в Сандански не се въдеха в 20 30 вечерта!

Comment

Първоначално публикувано от kolev Покажи съобщение
                              Анджък.
                              По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
                              конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
                              Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
                              Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

Аз карам 2.0ts с големи свещи бриск и малки шампион, вече година и половина съм с тези свещи и засега съм доволен а съм и с АГУ. Преди месец ги преглеждах все още се като нови, по спомен цената на 8-те беше около 35 лв.

Comment

Working...
                                X