Известие
Collapse
No announcement yet.
Някой слагал ли е свещи БРИСК ?
Collapse
X
-
-
Първоначално публикувано от Liminat Покажи съобщениеДензо на 5 лв... Да не е някоя ментуша.
Comment
-
Видях темата за БРИСК и искам да споделя мнение.Преди година имах една Е36 318IS нямах доста стотинки в себе си и трябваше да сменям свещи.Скочих до магазина срещу блока ми и продавача такава лекция ми опъна за тях че просто нямаше начин да не си взема тях.То не бяха че са страхотни невероятни как дензо,нджика и бош са пълни буклуци и как неговия мерцедес работил с тях и даже не помни кога ги е взел.Та взех си ги аз сложих ги но......то не беше проблем с палене,баварката работаше на каквито цилиндри и беше кев изобщо ахнах и след 300км просто ги свалих и ги изхвърлих.Та от скоро съм с алфа 146 боксер и стария собственик бил сложил същите свещи преди месец два и ми каза че нещо колата не работила както трябва закарах я да я погледнат и просто проблема беше от свещите сега съм с Дензо верно ментаци са 5.70 бройката ама колата мисля че работи много добре.Та мнението ми за БРИСК не ги препоръчвам,аз съм разочарован .
Comment
-
Първоначално публикувано от alonso83 Покажи съобщениеВидях темата за БРИСК и искам да споделя мнение.Преди година имах една Е36 318IS нямах доста стотинки в себе си и трябваше да сменям свещи.Скочих до магазина срещу блока ми и продавача такава лекция ми опъна за тях че просто нямаше начин да не си взема тях.То не бяха че са страхотни невероятни как дензо,нджика и бош са пълни буклуци и как неговия мерцедес работил с тях и даже не помни кога ги е взел.Та взех си ги аз сложих ги но......то не беше проблем с палене,баварката работаше на каквито цилиндри и беше кев изобщо ахнах и след 300км просто ги свалих и ги изхвърлих.Та от скоро съм с алфа 146 боксер и стария собственик бил сложил същите свещи преди месец два и ми каза че нещо колата не работила както трябва закарах я да я погледнат и просто проблема беше от свещите сега съм с Дензо верно ментаци са 5.70 бройката ама колата мисля че работи много добре.Та мнението ми за БРИСК не ги препоръчвам,аз съм разочарован .
Аз пък имам около 20 хил. с Бриск и съм доволен.Разхода леко спадна и мотора ускорява много по добре.
Комплекта 72 лева- големи DR15YP платинени и малки A14YS silver racing. Като пробег ги дават два пъти плюс, което ще рече,че поне 50 хил. км. трябва да се изкара с тях.хамелеон146 т.s 1.6 /00г.
Regata 100s /88г
Comment
-
Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщениеСега виждам темата и ще кажа каквото знам по нея.
Бриск имат доста технологии от около 15 години, но нямат достатъчно мощности. За това и не са особено разпространени у нас. Говоря за по-високите класове.
Колкото и невероятно да звучи, Бриск си имат и менте.
Ментето беше с по-светла книга на опаковката, както и с различен шрифт.
Ментето е толкова груба имитация, че просто не работи.
За оригинала едни твърдят, че е Магнет-Марели, други Бош, а аз все си мисля, че чехите са си направили собствени разработки.
Преди две години съм слагал Бриск на три коли и за сега не са се оплакали от свещи.
Гледайте, какви простотии съм писал!
Днеска просто имах малко време и взех , че си обърнах внимание на колата, че започна да не върви добре.
Разбирате, че бях със свещи Бриск.
Първата беше в перфектно състояние, други две със спукан изолатор и ясно се виждаше, че са изпускали компресия, а четвъртата си беше с откровено счупен изолатор. Как изобщо е работила колата не ми е ясно.
Няколко магазина в Сандански ми излезнаха със селски номера, писна ми и се наврях в Кауфланд. Взех си едни белгийски Шампион, както уверява етикета и след съответните майки се родих!
Та ако перефразирам ония култов филм от осемдесетте- никога вече Бриск!На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Comment
-
Първоначално публикувано от kolev Покажи съобщениети пак от трън та на глог с тия шампиони.
слагаш денсо или нжк по каталог и не се занимаваш с глупости.На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Comment
-
Първоначално публикувано от kolev Покажи съобщениети пак от трън та на глог с тия шампиони.
слагаш денсо или нжк по каталог и не се занимаваш с глупости.По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
Alfa Romeo 156 1.8ts 2001
Comment
Comment